GON BOPS Crasher Deluxe

Артикул: 36415 Категория:
4404 грн
В наличии
  • Описание
    Gon Bops Crasher Deluxe

    Розроблений для того, щоб стати ідеальним доповненням до будь-якої ударної установки або перкусійного комплекту, Gon Bops Crasher Deluxe пропонує перкусіоністам та барабанщикам додати ідеальне звучання металевого стека в палітру своїх тембрів.

    Для того, щоб забезпечити максимальну тембральну універсальність Crasher Deluxe поставляється з двома наборами пластин: встановлений комплект з трьох сталевих ‘лез’ легко замінюється додатковим комплектом алюмінієвих. В результаті, музиканти можуть вибирати між гучним прорізаючим звучанням сталевих пластин або ж більш м’яким тоном алюмінієвих пластин, з характерним ‘білим шумом’. І звичайно ж, ви можете змішувати пластини з цих комплектів для створення звучання, яке ідеально підходить до вашої музики.

    Спеціальні гвинти дають можливість щільно затиснути пластини для коротких і швидких акцентів або ж навпаки, послабити їх для більш тривалих звуків. Також Crasher Deluxe обладнаний фірмовим кріпленням Gon Bops V-Grip з 2-точковим механізмом фіксації – для надійного і безпечного кріплення на стійку.

  • Характеристики
    Виробництво

    Таїланд

  • Отзывы (0)
    Оставьте отзыв первым.
    Написать отзыв
    Ваш отзыв
    Ваша оценка
    Имя
    Email