MXR Thump Bass Preamp

Артикул: 38266 Категория:
6599 грн
В наличии
  • Описание
    Преамп-педаль для бас-гітари MXR Thump Bass Preamp

    Ця педаль об’єднує солодку магію звучання передпідсилювача Echoplex з 3 смуговим еквалайзером з параметричною серединою, так що ти зможеш налаштувати чудовий звук бас-гітари для панчевого соло, кращого читання в міксі або детального формування тембру пасивної бас-гітари.

    MXR Thump Bass Preamp був задуманий, коли команда інженерів MXR виявила, що звучання підсилювача Echoplex чудово працює не тільки з електро-, але і з бас-гітарами. Використовуючи цю схему в якості основи, команда MXR доповнила її простим, але функціональним еквалайзером, що дозволяє налаштувати ідеальне звучання бас-гітари для сцени і студії.

    Регулятори Treble і Bass дозволяють посилити або послабити частоти 8кГц і 40Гц відповідно, а ручка Mid дозволяє управляти діапазоном середніх частот. Для гнучкості і універсальності ти можеш регулювати цю частоту в діапазоні від 250Гц до 1кГц. Цей діапазон частот був обраний для того, щоб дати музикантам максимальну гнучкість і зручність в тонкому налаштуванні звучання бас-гітари без непотрібної суєти.

    Завершує картину міцний і компактний металевий корпус, що дозволяє легко розмістити Thump Bass Preamp навіть в невеликому педалборді і бути впевненим в тому, що ця педаль стане твоїм вірним помічником на довгі роки.

  • Характеристики
    Ефекти

    Преамп

    Живлення

    9В мережевий адаптер Dunlop ECB003 (купується окремо)

    Гарантія

    12 місяців

    Виробництво

    Тайвань

  • Отзывы (0)
    Оставьте отзыв первым.
    Написать отзыв
    Ваш отзыв
    Ваша оценка
    Имя
    Email